GOODYEAR DIGITAL VOUCHER-KAMPAGNE

GOODYEAR DIGITAL VOUCHER-KAMPAGNE

Goodyear Digital Voucher-kampagnen er vores måde at vise dig, at der skal mere end bare ord til at være førende inden for innovation, sikkerhed, tests i bilmagasiner og høj kvalitet.

 

Om kampagnen

Med Goodyear Digital Voucher-kampagnen ( Kampagnen) kan du kun vinde. Når du køber Goodyear-brandede sommer-dæk på 17’’ og mere hos autoriserede Goodyear-dækforhandlere, får du en rabat afhængigt af dækkets fælgstørrelse. Jo større fælgstørrelse, jo større rabat.

 

Generelle betingelser for godkendelse

  1. I perioden fra d. 15.3 – 31.5 2018 ("Periode 1") gælder følgende særlige regler i tillæg til Goodyear Dunlop Tires i Danmark Almindelige vilkår og betingelser, som i øvrigt ikke påvirkes.
  2. Køb af Goodyear-dæk med en fælgstørrelse på 17” eller større kvalificerer sig til kampagnen og vil resultere i en direkte rabat i henhold til skemaet nedenfor.

 

Dæktype

17’’

18’’

19’’ og mere

Kroner pr. hvert sæt med 4 dæk

450 kr. (Moms inkluderet)

600 kr. (Moms inkluderet)

750 kr. (Moms inkluderet)

 

 

  1. Værdikuponen er personlig, og hver forbruger må kun bruge én kupon i løbet af kampagneperioden.
  2. Kampagnen gælder kun for personbiler og er ikke gyldig for leje-, flåde- eller lastbiler.
  3. Værdikuponen gælder kun for Periode 1.
  4. Rabatten vil blive udbetalt øjeblikkeligt af den deltagende, autoriserede forhandler
  5. Værdikuponen er kun gyldig hos forhandlere, der deltager i kampagnen. Gruppen af deltagende forhandlere opdateres med jævne mellemrum. Kontrollér, at din foretrukne forhandler findes på den kampagnespecifikke forhandleroversigt på det tidspunkt, hvor du foretager købet.
  6. Se Goodyears persondatapolitik vedrørende indsamling og brug af oplysninger.
  7. Du finder detaljerede oplysninger om kampagnen og den måde, den fungerer på, ved at besøge http://kampagne.goodyear.dk

 

Afsluttende bemærkninger

Goodyears Digital Voucher-kampagne er en særlig kampagne, der gælder som tillæg til Goodyear Dunlop Tires standardvilkår og -betingelser og som supplement til de vilkår og betingelser, der måtte gælde hos Goodyear-forhandleren. Kontakt venligst din Goodyear-forhandler for yderligere oplysninger om disse. Det er ikke kampagnens hensigt at begrænse dine rettigheder som forbruger i henhold til lovgivningen eller de standardvilkår og -betingelser, der gives af Goodyear Dunlop Tires til Danmark.